Minulta voi tilata mieleisekseen räätälöityjä puukkoja, metsästysveitsiä, leukuja, veitsiä, fileerausveitsiä ja sieniveitsiä.


Terät, joita käytän ovat itse tekemiäni ruostumattomia tai hiiliteräksiä teriä. Ja käytössä Myös Laurin metalli Oy:n laadukkaat terät.

Valmiit perus vuoluterä pituudet ovat: 42mm ja 125mm välillä. avausterät: 78 ja 99mm sekä sieniterä 58mm.


Kahvamateriaaleja on normaalina puuna ainakin: koivunpahkaa, visakoivua, raidanjuuripahkaa ja pähkinää. Tilaamalla saan lähes mitä vain jalopuuta.

Hela materiaaleja on käytössä: messinki, uushopea ja pronssi.

Lisäksi on saatavilla stabilisoidulla puulla varustettuja puukon kahvoja. Stabilisoitu puu on aitoa puuta johon on imeytetty alipaineella stabilisointi ainetta, tällä saadaan kahvapuusta vedenpitävä ja sen voi pestä esim. vesihanan alla. Stabolisoidulla kahvalla oleva puukko on mainio kaveri metsällä tai kalalla.

Tupeissa käytän aina puista umpilestaa ja tuppi ommellaan käsin kasviparkitusta lehmän nahkasta. Tupet ovat itsevärjättyjä, vari vaihtoehtoja on toista kymmentä.


Tilauspuukko asioissa voit ottaa yhteyttä, sähköpostilla: www.jaska@puukkopajajaskanukari.fi tai Puukkopajan facebook sivun: www.facebook.com/puukkopajajaskanukari/ viesti toiminnolla tai puhelimitse: 040 961 0989.